onsdag 17 oktober, 2018

Sveriges största hälsotidning

Ingen tvekan – Echinaforce fungerar

Ingen tvekan – Echinaforce fungerar

Förkylning

Genom att ta Echinaforce när man utsatts för virus, eller känner att de första symtomen är på väg, halveras risken för återkommande infektioner. Dessutom – om influensan eller förkylningen bryter ut blir symtomen kortare och lindrigare. Även risken för följdsjukdomar minskar.

– Det finns ingen tvekan om att Echinaforce har en tydlig effekt på kroppens immunförsvar, säger Professor Eccles, ansvarig för världens största studie på echinacea. Vi kunde visa att Echinaforce både minskar risken för ett få en infektion och lindrar dess symtom. Gruppen som fick Echinaforce behövde t.ex. bara hälften så mycket smärtstillande och febernedsättande medicin som placebogruppen. Professor Eccles

Färskt extraherad – 10 gånger effektivare
Schweiziska och kanadensiska forskare har nyligen studerat effekten av echinacea tillverkat på olika sätt. Variationen är stor – upp till tiofalt. Växtens ursprung, odling och tillverkningssätt har mycket större betydelse än man tidigare trott. Echinaforce, det enda preparatet i Sverige som tillverkas från färsk, ekologisk echinacea har de absolut bäst virusdödande egenskaperna. I praktiken innebär det att Echinaforce, enligt en helt ny studie på 2500 patienter, minskar risken att drabbas av en återkommande virusinfektion som t.ex. influensa med närmare 60% medan övriga echinaceaprodukter ger ett 35% skydd. Med andra ord – det är viktigt att välja rätt.

Mera information

Text: Ingvar Larsson

Kropp & själ

Välkommen till Sveriges största hälsotidning! 
Vi har som mål att hjälpa människor att må bättre. Det vill vi göra genom att öka förståelsen för naturlig egenvård, ge tips om nyttig kosthållning och råd om grundläggande träning.

Poul Heie, Ansvarig utgivare

Nyhetsbrev

Vill du få nyheter om egenvårdsprodukter, kost och träning för att må bättre?
Anmäl dig till vårat nyhetsbrev så får du tips varje månad om hur du kan få en positiv hälsoutveckling.
Kommer snart!

Tipsa oss

Saknar du något? Vill du att vi skriver mer om något? Har du rent av något som du vill publicera på sajten?

Ta kontakt med oss och tipsa oss om hur vi kan bli bättre.